Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SUSIKALLIO MUUTTI!
Uusille sivuille pääset tästä. Näitä sivuja ei enää päivitetä.


Unohtumattomia hetkiä ikioman hoitohevosen kanssa

"Päästäessäni ruunan omaaan tarhaansa se nosti hännän pystyyn ja jäi seisomaan paikalleen.- Noh? eikö vanha herra jaksakkaan juosta? kysyin siltä naurahtaen samalla kun suljin portin oven. Mara päästi kumean pörähdyksen isoiksi päässeistä sieraimistaa ja lähti ponnahtelevaa lennokasta ravia tarhan toiseen päätyyn. Miksei se koskaan näyttänyt tällaisia liikkeitä koulukentillä?"

- Onttu hoitokirjassaan 13.2.2015

  

 

 

Susikallion hevoskaartin hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä vastaa - paitsi rehevät laitumet, makupalat ja ahkera tallihenkilökunta - hoitajat. Tallilla on pyörinyt hoitajia perustamishetkistä lähtien. Olemme aina pyrkineet tarjoamaan hoitajille paitsi monipuolista toimintaa ja kannustavia hoitomuotoja, myös kotoisan ja mukavan tunnelman. Ryhmähenki onkin tärkeä osa hoitajien ja ponien viihtyvyyttä, joten Susikalliossa siihen panostetaan täysillä. Hoitajana Susikalliossa et ole vain ponin rapsuttelija, vaan osa  kasvavaa yhteisöä - hoitajana voit saada uusia ystäviä muista hoitajista, kokea upeita hetkiä tallilla ja totta kai oppia uutta hevosista. Hoitaminen ei ole vain hevosen puunausta, vaan myös yhdessäoloa muiden hoitajien kanssa. Kaiken tämän lisäksi, jokaisella hoitajalla on tilaisuus vaikuttaa hoitajille osoitettuun toimintaan!

Susikalliosta erityisen tallin hoitajatoiminnan suhteen tekee se, että me emme erota poppoosta vaikket ihan joka viikko - tai edes joka kuukausi - ehtisi hoitamaan. Ymmärämme kyllä, että elämään mahtuu muutakin kuin virtuaaliponien rapsuttelu - ja siksi olemmekin kehittäneet hoitajillemme useita erilaisia tapoja hoitaa! Suosituin tapa hoitaa on perinteinen tarina: kirjoitat vain tarinan, pitkän tai lyhyen, päivän tekemisistäsi ikioman hoitoponisi kanssa. Vain taivas on rajanasi! Tämän lisäksi hoitaa voi myös "pikahoidolla", eli kiireen keskellä voit huolehtia silmäterästäsi myös rastittelemalla lomakkeesta kaiken sen mitä hoitohevosesi kanssa teit. Helppoa ja nopeaa!

Jotta homma ei kävisi tylsäksi, hoitajille järjestetään aktiivisesti erilaista toimintaa aina vaelluksista harjoituskisoihin! Susikalliolla hoitaja on osa lämminhenkistä talliporukkaa, etkä varmasti jää yksin!

Hoitaja! 
Tule juttelemaan Kahvihuoneeseen!

Ikioma hoitoponi?

Hoitajaksi pääsee helposti! Voit kysellä hoitohevosta vieraskirjassa

Sinun ei tarvitse muuta kuin
- kertoa nimesi
- sähköpostiosoitteesi
- hoitokokemuksen (niin virtuaalisten kuin IRL-maailmassa tapahtuneiden) kertominen on vain plussaa!
+ muistathan tarkistaa, ettei toivomallasi ponilla vielä ole hoitajaa.

Ennen kaikkea, muista varmistaa että oma aikasi ja viitsimyksesi varmasti riittää hoitohevoseen. Muistithan myös lukaista säännöt? 

Helppoa, eikö? Sitten ei muuta kuin tervetuloa susikalliolaiseksi! :)

 

Mikä ihmeen virtuaalihoitsu?

Haluaisitko oman, suloisen hoitoponin, muttet tiedä virtuaalieläinten hoidosta sitten niin mitään? Ei hätää, me autamme mielellämme! Käytännössä virtuaaliponin hoitaminen tarkoittaa sitä, että hoitaja kirjoittaa tarinan omaan hoitokirjaansa siitä, mitä teki hoitsunsa kanssa - ratsastitko maastossa kavereiden kanssa, harjasitko hoitsusi kiiltäväksi? Putositko satulasta vai onnistuiko hikitreenit täydellisesti? Menikö päiväsi upeasti, vai hieman huonommin? Rajanasi on vain mielikuvituksesi! Tarinan kirjoittaminen foorumille on perinteinen tapa hoitaa hevosta virtuaalisesti - meillä Susikalliossa voit hoitaa myös kuittaamalla pikahoitokirjaan lyhyesti mitä teki tai vaikkapa piirtää kuva päivästään rakkaan hoitsunsa kanssa!

Jokaisesta hoitokerrasta saa 1-5 pistettä riippuen tarinan pituudesta ja sisällöstä; pikahoidoista max. 3, kun taas tarinoista max 5. Jokainen nimilistaantunnille osallistuminen oikeuttaa 3 pisteeseen, ja tarinatunnille 5p. Oman tallin kisoihin osallistumisesta hoitaja palkitaan kolmella, kun taas vieraan tallin kisoihin osallistumisesta viidellä pisteellä. Tallin muuhun toimintaan, kuten leireille, valmennuksiin tai muihin tapahtumiin osallistumisesta saa aina 5 pistettä. 

Viidelläkymmellä (50) pisteellä saa ilmaisen ratsastustunnin, ja sata (100) oikeuttaa 100v€ lahjakorttiin kauppaamme! Lisäksi tietyn määrän pisteitä kerättyään on mahdollista ansaita ilmainen ratsastusleiri (= leiristä saat vain kommentit, sinun ei tarvitse kirjoittaa leiritarinaa) ! Tekemällä iltatallit tai voittamalla tallin kisoissa voi saada virtuaalirahaa, jolla voit ostaa kaupasta tavaroita itsellesi tai lahjoa poniasi makupaloin. Lisäpisteitä voi keräillä auttamalla muita tallilaisia askareissaan, tai vaikkapa alkeistunnilla menevää hoitsuaan taluttelemalla. Käytä mielikuvitustasi! 

Haasteita kaipaava hoitaja voi osallistua kuukauden tallilainen-mittelöön, liittyä valmennusryhmään tai havitella hoitomerkkejä. Jos hoitopuuhien, tuntien ja kaiken edellä mainitun lisäksi kaipaa lisä-äksöniä, ehdota ihmeessä ideaasi Vionalle! Foorumilta löytyy kaikenlaista pientä puuhastelua hoitajalle kuin hoitajallekin: aina offline-ropeista pieniin extratarinoihin. Käy tutustumassa!

 

Säännöt ihan jokaiselle hoitajalle!

  • mieti tarkkaan ponivalintaa - jaksatko vielä ensi viikolla hoitaa juuri sitä ponia?
  • hoitaa pitää ensimmäisen kerran viim. 2 viikkoa hoitsun saamisesta! Tämä siksi, että tiedämme sinun oikeasti haluvan alkaa hoitaa Susikalliolla.
  • ethän satuta, kilpaile tai teetä varsoja ilman lupaa?
  • ratsastaa saa vasta käytyään yhdellä alkeistunnilla!
  • kilpailla saat tallin ulkopuolisissa kisoissa, kun olet suorittanut kisamerkin
  • muita hoitajia ja talliväkeä saa käyttää tarinoissaan hyvän maun rajoissa
  • käyttäydythän tallilla aina kohteliaasti ja otat muut huomioon!
  • saat ottaa toisenkin hoitohevosen, mutta voit vaihtaa hoitsuja vain kerran!

 

Nippelitietoa

Ensimmäinen hoitajamme: Venla (sh-r Tahditon Lento) 14.6.2008 - ?
Pisimpään hoitajana toiminut: Henz (lv-t Toblerone IV) 22.10.2008 - 
Sadas hoitajamme oli Ida! (Gr-o Tiitus) 19.3.2013 -
Yhteensä hoitajia on tallimme historiassa ollut yli 150 kpl.

 

Vinkki!

 

 

Hoitotarinoissa kannattaa käyttää hyväkseen hevosen elämäntilannetta: onko se kantavana oleva tamma, vasta pikkuvarsa, vai eläkkeelle siirtynyt ruuna? Kannattaa myös lukea ponin luonnekuvaus huolella läpi; tallin pahamaineisin seinäänlyttääjä ei varmasti tule ensimmäisenä hoitopäivänäsi hörisemään sinulle!

Realistisuudesta ja siitä, että näyttää oikeasti tutustuneensa tallin sisältöön, saa aina takuuvarmasti lisäpisteitä!

 


 

Susikallion foorumi

Kahvihuone
Tallin ilmoitustaulu
Hoitajien päiväkirjat
Ratsastustunnit
Tarinoita tallilta
Kisat

Yhteystiedot

rk_susikallio@hotmail.com

Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Pidätkö Susikalliosta?

Äänestä!

 

Yhteistyössä Susikallion kanssa

  Hopearinteen Ratsutila
  Sysimetsän ratsastuskoulu
  Joukiontalli
  Ratsastuskoulu Omenatarha
  Xaohroa
Leijonalaakso

Kysy rohkeasti yhteistyömahdollisuutta
vieraskirjassamme!

Nappaa bannerimme sivuillesi.

TEKIJÄNOIKEUSTIEDOT
© Susikallio 2008-2015, Viona & Onttu, ellei toisin mainita

Huomaathan, että Susikallio on virtuaalinen talli. This is a sim-game stable!

 

©2020 Susikallio virtuaalitalli - suntuubi.com