Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SUSIKALLIO MUUTTI!
Uusille sivuille pääset tästä. Näitä sivuja ei enää päivitetä.


Susikallion poppoo

Tallilaisten kaapit

Susikallion porukkaan on kuka tahansa vauvasta vaariin tervetullut. Talliyhteisöömme pääsee helposti sisään, ja otamme jokaisen uuden susikalliolaisen lämpimästi vastaan! Lue tarkemmin alta ja tule pian mukaan, kahvi on jo porisemassa!

  
© Pönki & Nils Lidén

Hoitaja

Susikalliolla on pyörinyt aktiivista hoitajatoimintaa perustamispäivästä lähtien. Hoitajat tulevat myös olemaan osa tallin arkea aina, sillä ilman heitä suuren ratsastuskoulun toiminta olisi kerrassaan mahdotonta!

Hoitajana tehtäväsi on pitää huolta hoitohevosestasi. Sinun tulee huolehtia sen hyvinvoinnista perushoidolla, eli harjaamisella, kavioiden puhdistuksella ja esimerkiksi syksyisin kuraisten jalkojen huuhtomisella. Hoitajana sinulla on myös oikeus liikuttaa hoitsuasi aina silloin, kun se ei osallistu tunneille! Ratsastamaan pääset heti suoritettuasi hyväksytysti vähintään yhden alkeistunnin, jossa näytät opettajalle taitosi. Hoitajat ovat tervetulleita koulun tunneille ja muuhun toimintaan.

Lue täältä hoitamisen säännöt ja ohjeet hoitohevosen hakemiseen!

Yksityishevosen omistaja

Mikäli sinulla on omistuksessasi ikioma virtuaalihevonen, ja etsit sille uutta kotia aktiiviselta ja lämminhenkiseltä tallilta, saattaa Susikallio olla juuri oikea paikka! Me majoitamme myös mielellämme myyntihevosiamme yksityistalliimme, eli voit myös ostaa meiltä hevosen ja saada tallipaikan täältä.

Yksityistenomistajat ovat meillä Susikalliolla aivan yhtä arvokkaita tallilaisia kuin hoitajatkin - meistä on ihanaa nähdä aktiivisia omistajia silmäterineen osallistumassa tallin tapahtumiin, valmennuksiin ja arkisin ratsastustunneille! Mukaan toimintaan ja ratsastamaan hevosellasi pääset, kun käyt yhdellä alkeistunnilla muiden tallilaisten tapaan.

Oma hevonen asumaan Susikallioon?

Ratsastuskoulun oppilas

Susikallioon voit nyt liittyä myös, vaikka sinulla ei olisi omaa hevosta tai et halua sitoutua omaan hoitohevoseen!

Ratsastuskoulun oppilaana sitoudut vain maksamaan ostamasi ratsastustunnit. Se on helppoa ja hauskaa, ja mikä parasta, voit tunneillamme myös oikeasti oppia jotain uutta hevosista, poneista ja ratsastuksesta! Oppilaat ovat meille aivan yhtä tärkeitä kuin hoitajat ja yksityistenomistajat, eivätkä he ole mitenkään alempiarvoisia. Eihän ratsastuskoulu olisi mitään ilman oppilaitaan! Sen takia toivotamme jokaisen uuden oppilaan lämpimästi tervetulleeksi porukkaamme. Oppilaat voivat tulla juttelemaan foorumille siinä missä kaikki muutkin. Tervetuloa mukaan!

Oppilaaksi ryhtyminen on helppoa: ilmoittaudu alkeistunnille, ja olet jo mukana!

 

Tallilainen! 
Kurkkaa täältä, kuka on tämän
kuukauden susarilainen.

 

 


 

Susikallion foorumi

Kahvihuone
Tallin ilmoitustaulu
Hoitajien päiväkirjat
Ratsastustunnit
Tarinoita tallilta
Kisat

Yhteystiedot

rk_susikallio@hotmail.com

Ratsastuskoulu Susikallio
Koivukuja 10
Susijoki

Pidätkö Susikalliosta?

Äänestä!

 

Yhteistyössä Susikallion kanssa

  Hopearinteen Ratsutila
  Sysimetsän ratsastuskoulu
  Joukiontalli
  Ratsastuskoulu Omenatarha
  Xaohroa
Leijonalaakso

Kysy rohkeasti yhteistyömahdollisuutta
vieraskirjassamme!

Nappaa bannerimme sivuillesi.

TEKIJÄNOIKEUSTIEDOT
© Susikallio 2008-2015, Viona & Onttu, ellei toisin mainita

Huomaathan, että Susikallio on virtuaalinen talli. This is a sim-game stable!

 

©2020 Susikallio virtuaalitalli - suntuubi.com